Цени на джакузи

Поръчка,Доставка и монтаж на джакузи цени

В нашата фирма можете да направите поръчка на джакузи,като това се прави по каталог,за да изберете най-подходящото за вас джакузи,защото всяка една колекция хидромасажни вани на Passion Spas имат различни функции,различна големина и размери, различни цветове… За поръчка на джакузи най-добрия начин е чрез среща с нас,за да ви покажем всички възможни варианти от колекциите на  Passion Spas и да ви препоръчаме най-доброто за вашия дом.Разбира се можете да изберете своето джакузи от ТУК и просто да ни го посочите,а ние ще направим поръчка, доставка и монтаж в дома ви.

Функциите на всяка хидромасажна вана са различни и могат да бъдат повече или по-малко,в зависимост от модела и колекцията,от която е джакузито.Можете да прочетете за характеристиките на всяко джакузи ТУК.

Доставка на джакузи – може да бъде направена доставка чрез нас и наша куриерска фирма или по желание вие да изберете спедитора и сами да направите доставката.

Монтаж на джакузи – монтажът е включен в цената на джакузито.

Цена на джакузи – цената,както вече споменах се определя от модела на джакузито.При плащане на цялата сума за джакузи преди доставката ще получите 10 % отстъпка.Също така можете да заплатите първоначално с капаро и след доставката останалата част от сумата.

За повече въпроси и запитвания КОНТАКТИ

 

 

Цени на джакузи

Преди да поръчате продукт моля, да се свържете с нас за проверка на цената.

X