Финландска сауна от топола / аспен

Финландска сауна от топола или може би го знаете като аспен. Висококачествена дървесина в светъл цвят, която има уникална деликатна текстура. Сауната е в размери от 142 x 103 x 193см и е достатъчно голяма, за да се използва от няколко човека. Пейките са широки и удобни, за да се разположите спокойно. Тази финландска сауна е от колекцията ни сглобяеми готови сауни, които се монтират за часове и веднага можете да я използвате.


В този ред на мисли ще кажем, че имате всички необходими аксесоари за сауната. Това включва печка Harvia Cilindro 6.8kW, която има отворена решетъчна структура. Това позволява да хвърляте вода по цялата височина на вулканичните камъни и да получавате повече пара. Към това има термометър, часовник, ведро и черпак.


Финландска сауна от топола аспен, готови сглобяеми сауни ниски цени


Отпред сауната е от закалено стъкло с дебелина от 10мм, като вратата е 8мм.


Цялата сауна има изолация, което позволява да се поддържа висока и постоянна температура вътре. По този начин се пести и енергия. Дебелината на стената е 45мм.


На тавана и зад облегалките има вградено скрито осветление и създава уникална атмосфера в допълнение към цялостното спа изживяване.


С контрол панел, който да настройва климатика с LCD дисплей с меню на 12 езика. Диапазонът на нагряване е между 40°C и 115°C. Работно време до 6 часа нагряване. Дисплеят показва час, температура и оставащо време в режим на нагряване. Режим “безопасност за деца” (заключване) и ограничител на температурата до 139°C.

Произведена от AWT Германия

Цена 9 990лв. с ддс

Посетете Шоурумът ни в София , където можете да видите огромно разнообразие от сауни, джакузи, обзавеждане за спа центрове или баня … И още много…


Финландска сауна от топола, готови сглобяеми сауни ниски цениФинландска сауна от аспен, готови сглобяеми сауни ниски цени

Финландска сауна от топола / аспен AWT E1203C