Финландска сауна от топола

Финландска сауна от топола в светъл прекрасен цвят. Дървеният материал е висококачествен и ви гарантира истинско сауна изживяване. С размери от 205 x 205 x 220см, тази сауна е достатъчно голяма за няколко човека. Пейките са достатъчно широки и дълги, за да се разположите с компания.


Формата на сауната е страхотна и е прекрасна гледка. Цялата челна визия е от закалено стъкло с дебели от 10мм, а вратата 8мм. Дебелината на стените е 45мм с изолацията, която е така важна при сауните. Така се задържа повече топлина, за по-дълго време и пестите енергия.


Този модел сауна, както и всички другите от категорията сглобяеми сауни, се монтират за няколко часа и са готови за ползване. Перфектно! Разбира се към всичко имате аксесоари от ведро и черпак, термометър и часовник.

Сауната е оборудвана с печка Harvia Vitra 9kW, която е специално подбрана за модела, според размерите й.


Финландска сауна от топола, сглобяеми сауни за хотел, за спа център, за хотел


С външен контрол панел, с който контролирате климатика. С LCD дисплей с меню на 12 езика. Диапазонът на нагряване е между 40°C и 115°C. Работно време до 6 часа нагряване. Дисплеят показва час, температура и оставащо време в режим на нагряване. Режим “безопасност за деца”(заключване) и ограничител на температурата до 139°C.

Произведена в Германия от AWT

Цена 15 690лв. с ддс


Не пропускайте да разгледате всичките ни предложения от сглобяеми финлансдки сауни. Можем да ви предложим огромно разнообразие от модели и размери. Едно е сигурно – винаги ще получите традиционна финландска сауна. Всяка една подходяща за спа център, за хотел, за фитнес център ….

Можете а ни посетите и в обновеният ни Шоурум за спа оборудване и обзавеждане за баня. Ще имате възможността да се докоснете до истинската магия на светът на СПА!


Финландска сауна от топола, сглобяеми сауни за хотел, за спа център, за хотел

Финландска сауна от топола, сглобяеми сауни за хотел, за спа център, за хотел

Финландска сауна от топола / аспен AWT E1201B