Финландска сауна от канадска ела

Финландска сауна от канадска ела / хемлок в прекрасен естествен цвят от самото дърво. Наистина качествено истинско дърво, което носи духа на класическата сауна. Само така ще имате пълното спа изживяване, което търсите.

Сауната е с размери от 150 х 110 х 190см и е изработена по технология за бърз и лесен монтаж. Само за няколко часа е готова за използване. Към нея имате в комплект и всичко необходимо като аксесоари и оборудване. Това са печка за сауна, ведро с черпак, термоментър и часовник.

Задна стена на сауната е с дебелина от 46мм и с декоративна стена от истински камък. Така стената става дебела 66мм. Отделно цялата финландска сауна има изолация, за да се запазва топлината вътре за дълго.

Таванното осветление е изключително красиво. Има звездно небе и цветна светлина, която можете да променяте, както поискате. Освен това има подсветка на облегалката и пак с различните цветове.

Печката за сауна, която е към комплекта е EOS BiO-Mini 3kW. С изчистен модерен дизайн. Управлението в сауна EOS D1 произведено в Германия. С LCD дисплей с меню на 12 езика. Диапазонът на нагряване е между 40°C и 115°C. Работно време до 6 часа нагряване. Дисплеят показва час, температура и оставащо време в режим на нагряване. Режим “безопасност за деца”(заключване) и ограничител на температурата до 139°C.


Финландски сауни с цветно осветление, Шоурум за спа обзавеждане в София

 

сауни ниски цени, оборудване за спа център София намаления сауни ниски цени, оборудване за спа център София намаления
сауни ниски цени, оборудване за спа център София намаления спа оборудване онлайн, оборудване за спа център София
спа оборудване, оборудване за спа център София спа оборудване, оборудване за спа център

Финландска сауна Шоурум София, спа оборудване, оборудване за спа център

Финландска сауна от канадска ела / хемлок B1252A