Уникална Сауна за двора

Уникална Сауна за двора, която има две стени от дърво и две от 10 мм стъкло – VG ламинирано стъкло и врата от 8 мм. Малка елегантна къщичка от висококачествено кедрово дърво, което се отличава с уникалният червен цвят и приятен аромат. То е много подходящо за изработка на сауни, защото не подава на резки климатични промени.

Покривът и частите на конструкцията са изработени от полимерни много здрави материали с дървена текстура, която е аналогична на цвета на дървото. Това я прави много добре естетически издържана и в същото време 100% водоустойчива. Можете да я сложите в планината във вашият двор на вилата си, за курортни селища, спа комплекси, на брега на морето..

Таванът е от борова дървесина и е запечатана с алуминиев лист. Задната стена е в червен мрамор  с дебелина 70 мм / с мрамор 91 мм, включително изолация 46 мм. Така сауната достига необходимата температура с възможно най-малко консумация на енергия. В допълнение, топлината остава по-дълго във вашата сауната.


Пейките в сауната са на две нива, с осветление на тавана, както и по стените. Светлината в сауната е особено важна, за да ви създаде приятна атмосфера. Можете да се отпуснете и да се възстановявате не само физически, но и душевно.

Сауна за външен монтаж е в комплект с печка от 13.5kW нагревател „Harvia Vitra“. С термометър, пясъчен часовник, инфузионна кофа и черпак.


Всяка от сауните е в вградено контролно табло за управление, с което можете да контролирате целият процес. Да настройвате температурата, началото и края на вземане на сауна, да регулирате осветлението…


  • Размери от 3500mm x 3500mm x 3230mm / сауната е налична в още няколко размера. За тях можете да научите при нас.
  • Произведена за „Eago“ Германия
  • Цена 39 998 лв. с ддс / цената е без включена доставка и монтаж

 

Сауна за двора „EO-SPA Sauna LT1416A“