Сглобяеми сауни

Сглобяеми сауни от „Eago“ Германия. Колекция вътрешни сглобяеми сауни в три размера. Изчистен и елегантен дизайн от тополово дърво и подсилено стъкло от 10мм и врата от 8мм. Всеки един елемент от тази сауна я прави вашият избор за спа център, фитнес..

Сглобяеми сауни


Изработена от висококачествено тополово дърво, което ви гарантира изключителна визия и цвят. Задната стена е от пясъчен камък с дебелина на стената 46 мм / 66 мм). Също така с изолация от 30 мм – постигате високи температури при малко консумация на енергия, а топлината остава по-дълго в сауната.

Сглобяеми сауни


Пейките на сауната са разположени на две нива. Към комплекта имате 9kW печка за сауна от Harvia „Cilindro“. Издължена коносовидна печка, която бързо създава необходимата температура в сауната в допълнение от много пара.

Сглобяеми сауни


За да следите температурата и времето на сауна ритуалът ще получите и термометър и пясъчен часовник. Кофа и черпак в класически дизайн, които дават завършен вид и дизайн.

Сглобяеми сауни


Електронен панел за управление на сауната EOS с 24 часов часовник в реално време – произведен в Германия. Диапазонът на управление е между 40 и 115 градуса. Моделът D1 също така предлага електрически ограничител на времето за отопление. Дисплеят показва времето, температурата и оставащото време. Предвидена е също така детска предпазна система и предпазен ограничител на температурата. Управлението може да се монтира странично отвън върху сауната, на стена или по полу-интегриран начин в стената. Съответните кабелни канали са фабрично приготвени в сауната.

Сглобяеми сауни


Сглобяема сауна „EAGO E1102C“ е с размери от 1800мм х 1500мм x 2100мм. Също така се предлага и в други размери, за които можете да научите при нас.
Произведена за „Eago“ Германия

Цена 9 100 лв. с ддс / в цената не е включен монтаж и доставка

 

Сглобяеми сауни  Сглобяеми сауни
 Сглобяеми сауни  Сглобяеми сауни
Сглобяеми сауни „EAGO E1102C“