Свободно стояща вана FLAVIA Wellis

Свободно стояща вана FLAVIA Wellis е правоъгълна вана с размери от 170 x 80 x 60 см. Изработена е от акрил с дебелина на външния акрилен слой: 3-4 мм, дебелина на вътрешния акрилен слой: 4-5 мм. Обем вода, който побира е 330 литра. В кристално бял цвят, който лесно се комбинира с всичко друго в банята ви. Изключително качествена изработка на марката  Wellis Унгария, които са водещ производител на оборудване и обзавеждане за баня в Европа и не само.

Акрила има специално покритие, което не позволява задържане на мръсотия. Така лесно и бързо ще почиствате ваната си. Също така е с масивна и здрава конструкция, която няма нужда от допълнително подсилване. Със специален изолационен материал между двата пласта акрил, което задържа топлината на водата във ваната за по-дълго време. Насладете се на дълга вана и пълен релакс с ваните на Wellis!

Цена 3550 лв. с ддс


Свободно стояща вана достъпна цена онлайн магазини

 

Свободно стояща вана FLAVIA Wellis

Хей! Имаме нови модели джакузи! Повече функции, повече ефективност, страхотен дизайн ... Сайта ни се обновява в момента, но ако нямате търпение да ги видите - Обадете ни се веднага и ще ви ги покажем.

X