Сауни „EAGO E1101C“

Сауни „EAGO E1101C“ е от колекция сглобяеми сауни за вътрешен монтаж. Подходящи са за вкъщи, спа център, хотел, къща за гости.. Красив дизайн с пет страни, от които 3 от закалено стъкло. Това прави сауната открита и просторна. В същото време прави интериора на помещението съвременен и стилен.

Сауната е изработена от висококачествено тополово дърво. Светла на цвят, което пък прави светлината в сауната по-ярко и нежно. Ще се насладите на релаксиращи и зареждащи цветове с LED осветлението в нея.


Сауни за спа център


Задната стена е от пясъчен камък с дебелина на стената 46 мм / 66 мм. Също така с изолация  от 30 мм. В резултат постигате високи температури при малко консумация на енергия. Топлината остава по-дълго в сауната. В същото време създава уникална атмосфера в сауната.

Сауни за спа център


Пейките са разположени по стените на две нива. Заедно със сауната в комплект има печка на „Harvia Cilindro“ от 9kW, термометър и пясъчен часовник, инфузионна кофа + черпак.

Сауни за спа център


Печка „Cilindro“ е в елегантен издължен дизайн в решетка. Цялата повърхност на вулканичните камъни е открита и можете да хвърляте вода върху тях по цялата й дължина. Благодарение на голямото количество камъни, можете да постигнете високи температури в сауната и много пара.

Сауни за спа център


Електронен панел за управление на сауната EOS. Този електронен контролен блок е с 24 часов часовник в реално време. Много надежден и се произвежда в Германия. Диапазонът на управление е между 40 и 115 градуса. Моделът D1 също така предлага електрически ограничител на времето за отопление. Дисплеят показва времето, температурата и оставащото време. Предвидена е също така детска предпазна система и предпазен ограничител на температурата. Управлението може да се монтира странично отвън върху сауната, на стена или по полу-интегриран начин в стената. Съответните кабелни канали са фабрично приготвени в сауната.

Сауни от готови панели, сауни с бърз монтаж


Тази сауна е с размери от 1800 мм х 1800 мм х 2100 мм (дължина х ширина x височина). Също така можете да я имате в още няколко размера, за които можете да научите при нас.

  • Произведена за „Eago“ Германия
  • Цена 9 900 лв. с ддс / в цената не е включена доставка и монтаж

Сауни от готови панели, сауни с бърз монтаж

 

   
Сауни „EAGO E1101C“