Оборудване за Спа и Уелнес центрове

Оборудване за Спа и Уелнес центрове – предлагаме ви огромен асортимент за оборудване на спа центрове. Било то вкъщи или в хотелът, това няма значение. Вниманието, което отделяме, е еднакво за всеки проект. В онлайн каталогът ни ще ви видите джакузита, сауни, спа капсули, душ кабини, хидромасажни вани, солариуми и колариуми.. Всичко това и още много продукти, които ще направят за вас едно мечтано място за релакс, отдих и възстановяване.

Джакузи от Passion Spas Холандия


Джакузи от Passion Spas произведени в Холандия. При нас можете да направите поръчка на джакузи в Каталог Джакузи, а ние ще го доставим за вашия домашен спа център. Всички колекции Джакузи на Passion Spas са уникални по себе си хидромасажни вани. Можете да разгледате всяка една от тях в нашия Каталог и да изберете, която пожелаете. Поставили сме клипове, с които можете подробно да се запознаете с всяко предимство на нашите продукти. За повече информация и запитвания Контакти

Оборудване за Спа и Уелнес центрове


Изграждане на сауни


Изграждане на сауни, поръчка и доставка на сглобяеми сауни, изграждане на обществени сауни и сауни за дома, изработка на сауни за двора… Цялото оборудване, аксесоари, материали за изграждане на сауната е от Harvia Финландия. Както виждате насоките за изработка на сауна са много, но целта е една – истинско Спа изживяване. Тук ви даваме възможност да направите поръчка на изработка на сауна по лично ваш проект за големина на сауна, начини на разположение на пейките, материали за изработката на саунааксесоари за сауна… Важно е да знаете, че всяка сауна се изработва по определени стандарти и вашия проект ще бъде обсъден с наш специалист и ако се наложи ще бъдат нанесени корекции с ваше съгласие.

Да не забравяме, че можете да направите поръчка за инфрачервена сауна,к оято може да бъде поставена навсякъде. Предлагаме ви два варианта : едноместна инфрачервена сауна и двуместна инфрачервена сауна. Също така и резервни части за сауна. За повече информация и запитвания Контакти

Оборудване за Спа и Уелнес центрове
Изграждане на сауни 

 

Хей! Имаме нови модели джакузи! Повече функции, повече ефективност, страхотен дизайн ... Сайта ни се обновява в момента, но ако нямате търпение да ги видите - Обадете ни се веднага и ще ви ги покажем.

X