Малка финландска сауна от топола / аспен

Малка финландска сауна от топола / аспен в разкошен светъл цвят. С размери от 120см х 105см х 190см. Тополата е много деликатен и нежен дървен материал. Освен това AWT са производители, които избират само най-доброто дърво за изработка на сауни. Сами можете да видите дизайна и интериора в снимките по-долу.


Дизайнът е издържан предимно от дърво, като само отпред има стъкло, което е закалено и е с дебелина 8мм.  Задната стена е декорираната с камък и е с дебелина 46мм.


Цялата сауна има изолация от 30мм, което задържа топлината в сауната за дълго време и пестите енергия.

Малка финландска сауна от топола, традиционни финландски сауни, малки сауни за дома ниски цени
Малка финландска сауна от топола

С широки удобни пейки и облегалки с подсветка от деликатна приглушена светлина. На тавана също има вградена светлина, което създава цялостна обстановка в интериора. Това прави преживяването още по-силно.


Към сауната имате всичко необходимо, за да използвате веднага след монтажа. Това е печка Harvia Cilindro 6.8kW, която се досещате от името, има цилиндрична форма. Благодарение на отвореният си метален дизайн, можете да хвърляте вода по цялата дължина на печката и да образувате повече пара. Също така пълен комплект от аксесоари – ведро, черпак, термометър и часовник.


С контрол панел и LCD дисплей с меню на 12 езика. Диапазонът на нагряване е между 40°C и 115°C. Работно време до 6 часа нагряване.
Дисплеят показва час, температура и оставащо време в режим на нагряване. Режим – Безопасност за деца (заключване) и ограничител на температурата до 139°C.


Също така не пропускайте и възможността да ни посетите в Шоурумът ни за Спа оборудване и Обзавеждане на баня в София. Ще можете да се насладите на всеки продукт от каталогът ни лично и от близо. Нашите консултанти ще ви запознаят с всичко от разнообразието ни продукти.

Малка финландска сауна от топола, традиционни финландски сауни, малки сауни за дома ниски цени

 

Малка финландска сауни, финландски сауни, малки сауни за дома ниски цени Малка сауни за вкъщи, финландски сауни за спа център, малки сауни за дома
Малка сауни за вкъщи, финландски сауни за спа център, малки сауни за дома Малки сауни за спа център, малки сауни за хотел
Сауни София, магазини Шоурум спа оборудване в София Шоурум за сауни в София, спа обзавеждане, оборудване за спа център
Шоурум за сауни в София, спа обзавеждане, оборудване за спа център Шоурум за сауни в София, спа обзавеждане, оборудване за спа център
Малка финландска сауна от топола / аспен AWT E1410C