Малка финландска сауна от канадска ела / хемлок

Малка финландска сауна от канадска ела / хемлок с размери от 120 x 105 x 190см. Дървеният материал е уникален по вид и допир – истинско висококачествено дърво. Задната стена е декорирана от истински камък, което прави дебелината на стената 66мм. Цялата сауна е изолация от 30мм. Изолация е изключително важна, тъй като задържа топлината в сауната за дълго. Вратата е от закалено стъкло с дебелина от 8мм.


Като оборудване в сауната има пейки, таванно осветление в няколко цвята и печка Harvia The Wall. Печката е съобразена с големината на сауната, за да ви осигури достатъчно пара и истинско спа изживяване. Също така като оборудване има термометър, часовници, ведро и черпак. Сами разбирате, че тази финландска сауна пристига до вас на супер достъпна цена с всичко необходимо в нея. След няколко часа монтаж може да се използва веднага.


Управлението на сауната е EOS D1 произведено в Германия. С LCD дисплей с меню на 12 езика. Диапазонът на нагряване е между 40°C и 115°C. Работно време до 6 часа нагряване. Дисплеят показва час, температура и оставащо време в режим на нагряване. Режим – Безопасност за деца(заключване) и ограничител на температурата до 139°C.

  • Цена 8 990лв. с ддс
  • Внос Германия

Малка финландска сауна от канадска ела

Малка финландска сауна от канадска ела

Малка финландска сауна от канадска ела / хемлок E1103C