Луксозна външна сауна с възможност за монтаж и на джакузи „EAGO LT06“

Луксозна външна сауна с възможност за монтаж и на джакузи в един от най-невероятните модели, които можете да намерите и купите от нас. Тази сауна не е просто разкошна, тя е невероятна с възможностите и уникалността която предлага. Разделена е на три части, като имате стилна сауна, място за джакузи с размери 215 х 215 см и широк коридор, в който е монтиран и душ по ваше желание.


Сауната е изработена от истинско кедрово дърво в красив червен мек цвят. Освен това е в  стилна комбинация от закалено стъкло – VG ламинирано стъкло и врата от 8 мм.


Покривът и частите на конструкцията са направени от изкуствени материали, които са в унисон с цвета на дървото, за да няма разлики в червеният цвят. В същото време е 100% водоустойчива и може да се сложи навсякъде по ваше желание.


външна сауна с възможност за монтаж на джакузи

 


Покривната подстройка е изработена от обработена борова дървесина и е запечатана с алуминиев лист.
Задната част на сауната е изработена от пясъчна стена с дебелина на стената 70 мм / с пясъчен камък 91 мм, включително и в допълнение с изолация (46 мм). Това позволява по-високи температури да се задържат при по-малко консумация на енергия. Топлината остава в сауната, за да се наслаждавате по дълго.


Пейките в сауната са разположени на две нива. Към комплекта имате печка за сауна от 9kW „Harvia Vitra“, термометър, пясъчен часовник, инфузионна кофа + черпак.


външна сауна с възможност за монтаж на джакузи

 


Снабдена е с LED осветление на тавана и по стените, което се управлява чрез контролното ел. табло. С него също се контролира и температурата в сауната, осветлението, продължителността на вземане на сауна…

  • Тази разкошна голяма външна сауна с джакузи и с размери от  6500мм х 3000мм x 3400мм (дължина x ширина x височина)
  • Произведена за „Eago“ Германия
  • Цена 59 998 лв. с ддс / в цената не е включен монтаж и доставка, джакузи

външна сауна с възможност за монтаж на джакузи

 

външна сауна с възможност за монтаж на джакузи външна сауна с възможност за монтаж на джакузи
външна сауна с възможност за монтаж на джакузи
Луксозна външна сауна с възможност за монтаж на джакузи „EAGO LT06“