Кръгла свободно стояща вана Gloria Wellis

Кръгла свободно стояща вана Gloria Wellis е едно различно решение за оборудване за баня, с което да я направите дизайнерска. Изработена от висококачествен акрил, който има покритие, за да не задържа замърсявания. Дебелината на акрила е –  външния акрилен слой: 3-4 мм, дебелина на вътрешния акрилен слой: 4-5 мм. Като размери е 138 x 58 см. Тъй като е свободно стояща, може да се постави навсякъде в банята, за да направите уникалният дизайн, за който споменах. Само трябва да изберете и подходящ смесител за свободно стояща вана и имате перфектната комбинация.

Още предимства на тази вана е масивната й конструкция, която не изисква допълнителна конструкция за подсилване. С клик-клак сифон, с преливник и стандартни крачета.

Изберете от още десетки модели свободно стоящи вани от нашият онлайн каталог и направете банята си повече от впечатляваща!

Цена 3550 лв. с ддс


Кръгла свободно стояща вана, свободностоящи вани за баня

Кръгла свободно стояща вана Gloria Wellis

Хей! Имаме нови модели джакузи! Повече функции, повече ефективност, страхотен дизайн ... Сайта ни се обновява в момента, но ако нямате търпение да ги видите - Обадете ни се веднага и ще ви ги покажем.

X