Джакузи за дома, двора, градината..


Джакузи за дома, двора, градината на PassionSpas / или хидромасажни вани са произведени в Холандия и са специално създадени с цел – да доставят на вас и любимите ви хора перфектното изживяване на терапевтичния масаж и в същото време да ви отърве от досадната болка или умора от забързаното ежедневие.Джакузито на Passion Spas е предоставя пълен релакс и възстановяване на тонусът, от който се масаж в джакузинуждаете. Дизайнът на хидромасажните вани на Passion Spas и разположението на всички масажни дюзи е съобразен с това масажът да бъде концентриран върху всички мускули в тялото за уникални резултати. Заедно с това вие ще можете да контролите силата и интензивността на масажът за максимум комфорт. Говорим за така наречения въздушен масаж, който е по-лек и воден масаж с по-висок интензитет.

 


Passion Spas създават своите джакузи с акрилно покритие, което е техен патент и ви лишава от
удоволствието на го чистите. Това е антибактериално покритие, което не задържа микроорганизми. Също така има Озонираща система за пречистване на водата, което я прави кристално чиста и я поддържа такава. Така ще сменяте водата на три месеца без да се налага да използвате препарати. Просто пълните с вода своето джакузи и се наслаждавате месеци наред.

хидромасажни вани джакузи

джакузи
Озонираща система за пречистване на водата

Джакузи на PassionSpas е създадено само от висококачествени материали, което гарантира ползването му години наред. С гаранции от 2 -5 и 10 години на различните компоненти.


джакузи
Външна обвивка на джакузи от PassionSpas от винил-естерни ламинати слепени със смола.

Енергоспестяващи – Не по-малко важно е това че хирдомасажните вани на PassionSpas са енергоспестяващи. Технологията представлява електрически нагревател в комбинация със специален триещ нагревател. Триещият нагревател произвежда безплатно топлина, генерирана от движението и скоростта на водата. Така пестите разходи и опазвате околната среда.


хидромасажни вани

джакузи
Енергоспестяваща система

 

Характеристики на джакузи от Passion Spas