Електрически Печки за сауна

Електрически Печки за сауна Harvia „Cilindro“ с вградено управление и без самостоятелно управление, което налага използването на табло за регулиране на градусите. Печката е направена от закалена неръждаема стомана. Можете да хвърляте вода върху камъните или отстрани без да се притеснявате. Формата на „Cilindro“ и отворената му структура я прави много компактна печка, която заема много малко място и в същото време се използва целият капацитет на вулканичните камъни. Външната част на печката е поцинкована и боядисана в черно. Структурата на печката е така направена че позволява по-близко разположение до пейките.

Печката може да се вгради в пейките, което идеално за интериора на сауната. При вграждането печката се обвива с парапети, които предпазват от силно топлинно излъчване. Така дупката за печката е голяма колкото самата печка. Те са направени от дърво или дървени арки, които са свързани чрез стоманени захвати. Дървото е от термо аспен. Също така арките могат да имат и ефектно LED осветление.

Печката за сауна „Cilindro“ е подходяща за големи фамилни сауни, както и за сауни със стъклени страни, което увеличава разхода на топлина.

Печките са налични за сауни от 6 до 10 куб. м. и от 8 до 14 куб.м. Също така има два варианта – електрическа печка или с контролно табло за управление „Harvia Griffin“ или „C150“. Всеки модел е на различна цена.

печки за сауна
Печки за сауна „Cilindro“
печки за сауна печки за сауна
Електрически Печки за сауна „Harvia Cilindro“