Елегантна външна сауна

Елегантна външна сауна от червен кедър който е красив цвят. Тя е в комбинация с много стъкло, което прави сауната просторна и светла – VG ламинирано стъкло и врата от 8мм. Изработена от висококачествено обработено кедрово дърво, което освен цвета има и страхотен аромат. Освен това то съдържа олио, което има дезинфекционен ефект върху вашето тялото. Също така стимулира отделянето на излишни течности във вашето тялото. Неговият цвят варира от мек цвят на мед до тъмен орех. Кедровото дърво е мек и фин материал, който не се влияе от промяната на температурите. За това е толкова предпочитано за изработка на  такива сауни. Това ви създава уникална атмосфера за пълен отпускащ релакс.

външна сауна


Конструкцията е от изкуствен материал с дървена текстура, за да не се разминава по никакъв начин от цвета на дървото. Тези изкуствени материали пазят сауната от климатичните условия и е 100% водоустойчива. Можете да  сложите сауната навсякъде – в двор, градината на хотела, в курортни селища..


външна сауна


Покрива е изработена от борова дървесина и е запечатана с алуминиев лист. Задната стена е в червен мрамор с дебелина на стената 70 м / с мрамор 91 мм, включително изолация (46 мм). Това задържа топлината в сауната и с много малко разход на електроенергия, постигате перфектни резултати.


В сауната имате пейки на две нива, осветление на таванно с ефектна цветна светлина. Светлината в сауната има особено значение, тъй като това се счита за отпускащ ритуал. LED осветлението е разположено, както по тавана, така и по стените на уникалната сауната.

външна сауна

 


Снабдена е с електрическа печка 10.8 kW Harvia „Vitra“.  Към оборудването на сауната имате термометър и пясъчен часовник, както и инфузионна кофа + черпак.


Всяка сглобяема сауна има и контролно електрическо табло за управление. Това я прави много лесна за употреба от всеки. Чрез него можете да регулирате температурата, продължителността за вземане на сауна, осветлението…


външна сауна


Тази външна сауна се предлага в различни размери. Този, който ви предлагаме ние е: 3500 мм х 2500 мм х 3230 мм (дължина х ширина x височина) на цена от 33 998 лв. с ддс/ в цената не е включена доставка и монтаж. Също така са възможни още 7 размера, от които да избирате. Повече за тях можете да научите при нас.


външна сауна външна сауна
Елегантна външна сауна „EO-SPA Sauna LT1400D“