Джакузи за вграждане  на двора

Джакузи за вграждане в градината, двор може да се направи в домът ви, в хотел, в почивни станции и курортни селища… Нашите страхотни предложения от градински джакузита могат да бъдат вградени и и декорирани от дървен декинг. Това ще създаде уникален вид на проекта ви и ще имате забележителен градински басейн, джакузи в комбинация с дърво за естетичен вид.

Джакузи за плуване, гребане и спорт

Джакузитата от спортната ни колекция са големи и имат зона за плуване и гребане или просто за отпускане с повече хора. Това ги прави универсален избор за вас. Те са двузонови – разделени са на две. В едната зона използвате джакузи с хидромасаж и се наслаждавате на почивката си след уникалното плуване. В едната зона плувате или използвате оборудването за гребане за поддържане но добра форма . В другата зона използвате джакузи с хидромасаж и се наслаждавате на почивката си с приятели и близки. Уникално предложение за всеки, който води активен начин на живот, обича да плува и да спортува и забавлява.


Джакузи за вграждане в градината, двор


Другият тип джакузита са по-малки като размери, но предимствата им също не са малко. Те също могат да бъдат вградени в градината ви и да бъдат завършени с дървен декинг.


Джакузи за вграждане в градината, двор


Можете да създадете своя разкош с наша помощ. Ние ще ви предложим най-добрите и уникални варианти за джакузи за вграждане в градината. Също така можем да се съобразим и с вашите предложения и желания, за да постигнем най-доброто за вас и вашето семейство. За това трябва предварително да се направи оглед на мястото, което искате да постовите за вграждане на джакузито и да се създадат необходимите условия за реализиране. Наш служител ще ви посети на място за оглед и създаване на проекта. Не се чудете да ни потърсите, за да осъществим мечтаният за вас оазис.


Джакузи за вграждане в градината, двор

Джакузи за вграждане на двора