Градински и дворни външни сауни „EAGO LT1502B“

Градински и дворни външни сауни от „EAGO“ Германия. Изключителни интериорни решения, вложени в едни забележителни сауни в тип малка къщичка.Нашата колекцията от външни сауни можете да поставите навсякъде, където вие решите. Изработени са от висококачествено кедрово дърво, което е едно от най-предпочитаните материали за изработка на  външни сауни. То е меко и фино, но не реагира на резки промени в температурите и затова е толкова предпочитано. Също така ви носи усещане за лукс с меденият си цвят и приятният аромат на кедрово дърво.


Градински и дворни външни сауни


Външна сауна е комбинация от кедрово дърво и подсилено VG стъкло и врата от 8мм.

Покривът и конструкцията са изработени от здрави изкуствени материали в абсолютно същият цвят като дървото. Така не можете да направите разлика във визията на сауната, а е 100% водоустойчива.


Градински и дворни външни сауни


Таванът е изработена от борова дървесина и е обшита с алуминиев лист.  Облицовка от пясъчен камък за една от стените с дебелина на стената 70 мм / с пясъчник 91 мм, включително и издръжлива изолация от 46 мм. В резултат на това постигате по-високи температури, при по-малко консумация на енергия в сауната. В допълнение, топлината остава за по-дълго време в сауната.


Градински и дворни външни сауни

 


Сауната е с пейките са на две нива.  Има таванно осветление с цветна светлина от LED осветление в няколко цвята.Има разположени и по стените.

Сауната е в комплект от печка от 10.8 kW „Harvia Vitra“. Също така термометър и пясъчен часовник,  инфузионна кофа + черпак.

Цялата сауна се управлява от контролно табло. Лесно и бързо настройвате осветлението, температурата, продължителността на вземане на сауна…

  • Размери 3000 мм х 2500 мм х 3130 мм
  • Цена 31 998 лв. с ддс / цената е без доставка и монтаж
  • Произведена за „Eago“ Германия

Градински и дворни външни сауни Градински и дворни външни сауни
Градински и дворни външни сауни Градински и дворни външни сауни
Градински и дворни външни сауни „EAGO LT1502B“