Сауна за градина „EAGO LT1501B“

Сауна за градина в интересен раздвижен дизайн от пет страни. На две от стените от висококачествено кедрово дърво, а другите три стени са от 10 мм подсилено стъкло (VG ламинирано стъкло) и врата 8 мм.

Покривът и частите на конструкцията са изработени от изкуствени и много здрави полиестерни материали, които изглеждат досущ като дървото, за да няма разминаване в цветовете. Това я прави 100% водоустойчива и може да бъде поставена където вие пожелаете, без да се притеснявате от климатичните условия.


Таванът е изработен от борова дървесина и е обшит с алуминиев лист. Стена отзад в червен мрамор  с дебелина 70 м / с мрамор 91 мм, включително има и висококачествена изолация от 46 мм. В резултат постигате по-високи и постоянни температури в сауната при по-малко консумация на електрическа  енергия. Топлината остава по-дълго в сауната и удължава вашето удоволствието.

Сауната е снабдена с пейки на две нива. Имате LED осветление в няколко цвята, които са разположени в горната част, от страни на пода. Осветлението създава неповторима атмосфера на сауната, а изживяването в нея невероятно запомнящо се.


Сауна за градина


Към тази сауна за градина имате печка от  10.8 kW на „Harvia Vitra“. Също така термометър и пясъчен часовник, инфузионна кофа + черпак.

Снабдена е с вграден контрол панел за управление на температурата, осветлението, продължителност на вземане на вашата сауна…


Сауна за градина

  • С размери от 3000 мм х 3000 мм х 3460 мм. Сауната се предлага в още размери, за които можете да научите при нас.
  • Произведена за „Eago“ Германия
  • Цена 35 998 лв. с ддс / в цената не е включен монтаж и доставка

 Сауна за градина  Сауна за градина

Сауна за градина Сауна за градина
Сауна за градина Сауна за градина
Сауна за градина „EAGO LT1501B“